Collaborative Information Site

Tweedehands Witgoed

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Hét adres in Amsterdam, Zaandam en omgeving voor alles op het gebied van tweedehands witgoed Amsterdam, gebruikte witgoed onderdelen en elektrische kleine huishouden.

Witgoed Knaller Onze producten worden de zelfde dag gratis bij u thuis geleverd.

Bij het kiezen van de tweedehands goederen kunt u het beste http://www.witgoedknaller.nl/ bezoeken voor een vertrouwelijk levering.

Wij beschikken over een eigen technische dienst met meer dan 5 jaar ervaring. Het adres voor reperatie, advies en levering van al uw witgoed, gebruikte onderdelen en elektrische huishouden. Iedereen wil graag voor zijn geld en terecht ! Wij weten waardoor een apparaat wel lang en goed mee gaat, zodat de klant dus echt waar voor zijn geld krijgt ! Wij bieden goede en eerlijke prijzen.,,

Vakkennis en kwaliteit zijn kernwoorden bij ons !

Voor onze nieuwe producten geven wij 2 tot 10 jaar garantie en onze tweedehands producten zijn van 3 tot 6 maanden garantie

Tweedehands witgoed Amsterdam en Tweedehands witgoed Zaandam hebben wij een selectie van onze meest-verkochte producten staan. Onder het genot van een kop koffie gaan we samen met u op zoek naar het best passende apparaat bij uw wensen. 

--

Albert Cuypstraat 247 1073 BH Amsterdam Peperstraat 216 1502 AN Zaandam

 

 

 


There are no comments on this post

Write a New Comment on Tweedehands Witgoed

Please Log In or Register to post comments.